Magunkról


Bizonyára Ön is szeretne értesülni a térség híreiről, ahogyan Ön is szeretné, ha települése, egyesülete eseményeiről, történéseiről a széles közönség tudomást szerezne.

Ebben segítünk Önnek!

“Dabasrégió” Online Hírportál naprakész, friss és informatív tájékoztatással szeretné pótolni azt a hiányt, amelyet a térség mintegy 40 településének
el kell szenvednie. Nincs olyan internetes oldal, amely összefogná a környék városait és falvait, amely egyszerre
szórakoztatja és informálja olvasóit. Ezen szeretnénk változtatni a www.dabasregio.hu oldal létrehozásával.

Apaj, Albertirsa, Alsónémedi, Áporka, Bugyi, Cegléd, Ceglédbercel, Csévharaszt, Dabas, Dánszentmiklós, Délegyháza, Dunaharaszti, Dunavarsány, Felsőlajos, Felsőpakony, Gyál, Hernád, Inárcs, Kakucs, Kiskunlacháza, Kunpeszér, Ladánybene, Lajosmizse, Mikebuda, Monor, Monorierdő, Nyáregyháza, Ócsa, Örkény, Pilis, Pusztavacs, Taksony, Tatárszentgyörgy, Táborfalva, Újhartyán, Újlengyel, Üllő, Vasad, Vecsés, azaz 39 Dél – Pest megyei település mindennapjait, híreit találhatja itt, minden nap, naprakészen, az elsők között.

Mi, az oldal szerkesztői, mindannyian több éves tapasztalattal rendelkezünk a média területén.
Hisszük, hogy lehetséges egy független, pártatlan információs bázis létrehozása, amelynek segítségével közelebb hozhatjuk egymáshoz az ország közepének lakosságát.
Ehhez azonban az Ön segítségére is szükségünk van!

Kérjük, tiszteljen meg minket bizalmával és juttassa el hozzánk információit! Ne feledje, a legkisebb esemény is érdekes lehet! Nálunk minden hírnek értéke van!

Köszönjük, hogy időt szakított ránk! Ha bármi kérdése van,
írjon nekünk a dabasregio@gmail.com e-mail címre, vagy hívjon minket a 06 70 36 11 363 – as telefonszámon!